Veilig en vertrouwd, samen op reis

Veilig, met zorg voor een veilige leer- en leefomgeving. Vertrouwd, met mensen om je heen die je kunt vertrouwen en die ook vertrouwen hebben in jou. Samen met kinderen, ouders, werken aan een fijne school Op reis, de grote wereld in, begeleiding waar nodig, maar ook met eigen initiatief waar mogelijk.
Onze trots

Onze trots is een prima ingericht computerlokaal, met 21 desktops. Er is een schema , zodat over de hele week verdeeld de groepen aan de beurt komen, om op deze manier gestructureed, met de software die tegenwoordig bij de methodes hoort, te kunnen oefenen. Ook is er ruimte voor bv Veilig Leren Lezen, Rekentuin & Taalzee of Mijnklas ( Ambrasoft ). Dit zijn programma's waar thuis ook aan gewerkt kan worden.
De speelruimte

Een heel belangrijke moment voor de kinderen is het buitenspelen. Hier kun je je energie even kwijt, of juist weer opladen. Een prachtige speelplaats, met nieuwe speeltoestellen en een pannaveldje. Voor school, in de pauze en tussen de middag bij het overblijven. En we hebben ook nog een voetbalveldje achter de school, waar de bovenbouw groepen gebruik van kunnen maken.